Weekend Activ pe Caluti

La sfarsitul lunii va invitam la o noua aventura calare! Duminica, 29 mai, vom merge la Breaza si vom calari Calutii Fermecati, mai intai in manej, apoi intr-o drumetie spectaculoasa prin Cheile Tarsei­čÖé

Calutul de Mare

In Tabara de Scufundari de anul trecut am avut bucuria sa intalnim sub apa o multime de Caluti de Mare, iar copiii au fost impresionati de aceste animalute minunate, cu totul iesite din comun! “Doamna instructor ne-a aratat un calut de mare” povesteste Ted. “Era cam cat jumatate din degetul meu mic, galben – verzui,Continue reading “Calutul de Mare”

Transilvania pe 2 Roti

Transilvania pe 2 Roti este o tabara in circuit, in care mergem cu bicicletele printre Castele si Biserici fortificate din Transilvania si in care vizitam monumente UNESCO, Pesteri minunate, Chei si alte minunatii ale naturii! Iar vestile bune nu se opresc aici, caci pentru plata unui avans pana miercuri, 25 mai, beneficiati de o reducereContinue reading “Transilvania pe 2 Roti”

In Rezervatia de Bujori

Dupa coborarea pe schiuri pe Valea Malinului, Weekendul Activ a continuat cu o plimbare frumoasa, cu bicicletele, prin Rezervatia de Bujori de la Comana!

La Schi pe Valea Malinului

Weekendul a inceput cu o noua coborare pe vai de abrupt:) De data aceasta am schiat pe Valea Malinului – una dintre cele mai frumoase si mai spectaculoase din Abruptul Bucegilor!

Marea Galopiada

Tabara Marea Galopiada are loc anul acesta in perioada 18 – 23 iulie, la Campul lui Benedek, in jud. Covasna. De data aceasta vom sta chiar la Centrul de Echitatie, asa ca vom avea mai mult timp sa calarim si sa ingrijim calutii:) Vom petrece peste 15 ore calare, iar fiecare copil va avea grijaContinue reading “Marea Galopiada”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Create your website with WordPress.com
Get started