Design a site like this with WordPress.com
Get started

Premiile Femeia Anului

Suntem onorati sa anuntam nominalizarea Cameliei Savin, vicepresedinte al Asociatiei Tabere cu Suflet, la Premiile “Femeia Anului”!
Nominalizarea a fost facuta de catre Asociația pentru Dialog si Valori Universale, care a numit-o “o sursa de motivatie si inspiratie, un adevarat exemplu pentru toate femeile”!

Iata textul scrisorii primite de la organizator:

Stimata Doamna,

Suntem onorati sa va anuntam ca ati fost nominalizata la “Premiile Femeia Anului”, un eveniment organizat de Asociația pentru Dialog si Valori Universale in parteneriat cu Lumina Institutii de Invatamant si Fundatia Pretuieste Viata.

Prin acest proiect dorim sa incurajam cat mai multe femei sa se implice in societate, in spatiul public, pentru promovarea valorilor esentiale. Ne bucuram ca juriul v-a nominalizat pentru editia din acest an a evenimentului “Premiile Femeia Anului”, deoarece sunteti o sursa de motivatie si inspiratie, un adevarat exemplu pentru toate femeile.

Este o recunoastere a eforturilor depuse de Camelia pentru promovarea Valorilor Asociatiei Tabere cu Suflet, valori care iata, se regasesc in jurul nostru!

Ceremonia de Premiere va avea loc miercuri, 8 iunie, la ora 18:30, la Hotel Sheraton Bucuresti.

Va asteptam cu drag sa ii tinem pumnii!

Published by Radu

taberecusuflet.ro/RS/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: