Turul Insulei cu Bicicletele si Caiacele

Weekendul viitor va propunem o tura inedita, de doua zile, in care vom explora cu bicicletele si caiacul una dintre cele mai frumoase Insule din zona Dunarii Calarasene! Vom traversa canalul Borcea cu bacul, apoi vom pedala in jurul Insulei si vom intalni o multime de pasari acvatice, iar daca vom avea noroc vom zari si maiestosii pelicani! Vom inopta intr-un camping special, pe o plaja fermecatoare de pe malul batranului Istru, iar a doua zi ne vom urca in caiac si ne vom plimba pe canalul Borcea!

Weekend Activ cu Biciclete si Caiace

Ce: Tura de doua zile, cu Bicicletele si Caiacele

Cand: 21-22 mai

Unde: Calarasi

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care doriti sa deveniti membru, va rugam sa completati Formularul de Inscriere

Dificultate Traseu: Traseul de bicicleta are intre 20 si 30 km, functie de nivelul copiilor si de dorinta lor de a pedala! A doua zi, vom padela pret de 10 km, insa si aici putem sa reducem distanta daca se doreste acest lucru.

Ce oferim: Cazare o noapte la casute stil camping, mic dejun, traversarea cu bacul, inchiriere caiac, indrumare traseu velo, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, garantia unui weekend minunat:)

Contributie: 300 lei.
Copiii sub 10 ani beneficiaza de 10% reducere iar detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de 20% reducere Mai multe detalii

Servicii extra: Daca doriti, puteti veni cu noi cu microbuzul, insa va rugam sa ne spuneti cat de repede deoarece locurile in microbuz sunt limitate. Costul pentru transport, inclusiv bicicleta, este de 80 lei.

Inscrieri: aici. La aceasta tura locurile sunt limitate, ocuparea acestora facandu-se in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Info: Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Iata cateva imagini de la ultima tura la malul Dunarii.

Foto: Tabere cu Suflet

——————————————————————

Weekend Activ pe 2 roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Published by Radu

taberecusuflet.ro/RS/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: